Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fast123 brestovica
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Erjavec is nu in balbezit. Supe verovert de bal door een tackle van achteren. Supe passt de bal met de wreef. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar haalt uit met een fantastische trap. Zgaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Lorbek is nu in balbezit. Lorbek passt de bal in één keer door. Pekošak is nu in balbezit. Trobec onderschept slim de pass. Trobec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Erjavec is nu in balbezit. Hrovatin rent richting de bal. Erjavec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Erjavec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Skrbiš is nu in balbezit. Supe onderschept slim de pass. Supe passt de bal in één keer door. Tomšič rent richting de bal. Tomšič schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bekar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fast123 - brestovica 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast123 45%, brestovica 55%.
fast123 - brestovica 0:1

48e minuut.
Skrbiš kopt de bal weg. Daar is Paver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocnar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paver moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Paver kan niet meer verder spelen. Vitranc komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kek met een sublieme pass. Supe rent richting de bal. Supe passt de bal in één keer door. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Trobec rent richting de bal. Kocnar is nu in balbezit. Kocnar schiet op doel. Žlehtič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fast123 - brestovica 1:1

61e minuut.
Lorbek rent richting de bal. Supe verovert de bal door een tackle van achteren. Supe passt de bal zonder na te denken. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kocnar passt de bal in één keer door. Trobec rent richting de bal. Kosak rent richting de bal. Trobec verovert de bal door een tackle van achteren. Trobec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vitranc verovert de bal door een tackle van achteren. Lorbek verovert de bal door een tackle van achteren. Kocnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fast123 - brestovica 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast123 66%, brestovica 34%.
fast123 - brestovica 2:1