Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fast123 gogi team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


31e minuut.
Skrbiš is nu in balbezit. Skrbiš passt de bal in één keer door. Plesec is nu in balbezit. Pavlin rent richting de bal. Pavlin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fast123 - gogi team 0:1

33e minuut.
Skrbiš geeft een hoge lob. Kocnar heeft problemen om de bal te vangen. Kocnar probeert naar een medespeler te passen. Trobec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trobec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast123 57%, gogi team 43%.
fast123 - gogi team 0:1

51e minuut.
Kolar is nu in balbezit. Pavlin is nu in balbezit. Kolar begaat een overtreding. Kolar krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Erjavec is nu in balbezit. Erjavec geeft een lange en hoge pass. Oz kopt de bal weg. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin passt de bal met de wreef. Žlehtič rent richting de bal. Kocnar is nu in balbezit. Kocnar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Plesec de bal. Kocnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocnar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast123 35%, gogi team 65%.
fast123 - gogi team 0:1