Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gods from earth brestovica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman onderschept slim de pass. Furman passt de bal met de wreef. Janžič rent richting de bal. Janžič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vitranc onderschept slim de pass. Supe rent richting de bal. Supe met een sublieme pass. Bekar rent richting de bal. Bekar draait met de bal, schiet en ... Horvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Veter verovert de bal door een tackle van achteren. Supe rent richting de bal. Supe passt de bal in één keer door. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gods from earth - brestovica 0:1

30e minuut.
Žlehtič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bernik komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Pekošak is nu in balbezit. Pekošak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Janžič de bal onder controle te krijgen. Veter rent richting de bal. Veter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zmagaj rent richting de bal. Zmagaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Veter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekar rent richting de bal. Bekar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vetrih met de inworp. Klungelig pakt Furman de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrovatin. Furman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gods from earth 45%, brestovica 55%.
gods from earth - brestovica 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gods from earth 57%, brestovica 43%.
gods from earth - brestovica 0:1