Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROBI brestovica
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Maček rent richting de bal. Kastelic speelt de bal door. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROBI - brestovica 1:0

6e minuut.
Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Triglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar onderschept slim de pass. Bekar draait met de bal, schiet en ... Ravnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROBI - brestovica 1:1

11e minuut.
Žlehtič bereikt de bal nog maar net als eerste. Paver is nu in balbezit. Zgaga met een sublieme pass. Trdin rent richting de bal. Trdin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak geeft de bal voor. Krepek rent richting de bal. Vitranc rent richting de bal. Vitranc geeft de bal voor. Ravnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bekar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Maček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sraka heeft problemen om de bal te vangen. Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hrovatin passt de bal met de wreef. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paver verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga draait met de bal, schiet en ... Kumeršek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bekar rent richting de bal. Krepek is nu in balbezit. Bekar onderschept slim de pass. Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Maček passt de bal zonder na te denken. Pekošak speelt de bal door. Bekar is nu in balbezit. Bekar haalt uit met een fantastische trap. Ravnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROBI 61%, brestovica 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROBI - brestovica 1:1

63e minuut.
Sraka is nu in balbezit. Sraka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kek met een snelle inworp. Supe geeft een hoge lob. Ravnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Sraka onderschept slim de pass. Sraka geeft een lange en hoge pass. Krepek kopt de bal weg. Hrovatin rent richting de bal. Hrovatin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin passt de bal met de wreef. Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar verovert de bal door een tackle van achteren. Bekar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROBI 53%, brestovica 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROBI - brestovica 1:1