Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zarica brestovica
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hrovatin probeert naar een medespeler te passen. Bekar is nu in balbezit. Kocnar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bekar raakt geblesseerd tijdens het duel. Supe legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vrabec kopt de bal weg. Javnik rent richting de bal. Paver rent richting de bal. Javnik onderschept slim de pass. Javnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Paver rent richting de bal. Klemenc onderschept slim de pass. Javnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javnik draait met de bal, schiet en ... Žlehtič probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplak verovert de bal door een tackle van achteren. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Javnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Trubar speelt de bal door. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemenc passt de bal met de wreef. Javnik rent richting de bal. Javnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarica 37%, brestovica 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zarica - brestovica 0:0

64e minuut.
Paver rent richting de bal. Paver passt de bal met de wreef. Daar is Javnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemenc rent richting de bal. Klemenc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Toplak de bal onder controle te krijgen. Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe probeert naar een medespeler te passen. Bekar is nu in balbezit. Bekar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarica 43%, brestovica 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zarica - brestovica 0:0