Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kor-kris NK Vostok
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Urlep bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešnik rent richting de bal. Plesec probeert naar een medespeler te passen. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jenko is nu in balbezit. Zorko verovert de bal door een tackle van achteren. Zorko passt de bal in één keer door. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kvas is nu in balbezit. Trobec onderschept slim de pass. Trobec speelt de bal door. Jazbec rent richting de bal. Jazbec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kor-kris - NK Vostok 0:1

34e minuut.
Plesec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos begaat een overtreding. Plesec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urlep zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pivec de bal. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko schiet op doel. Lopata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kor-kris - NK Vostok 1:1

40e minuut.
Lopata trapt de bal weg. Kos rent richting de bal. Kos passt de bal in één keer door. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec draait met de bal, schiet en ... Očko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kvas met een sublieme pass. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zorko ... Strafschop! Zorko krijgt een gele kaart. Kos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plesec neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kor-kris 46%, NK Vostok 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kor-kris - NK Vostok 1:1

52e minuut.
Lopata met een sublieme pass. Urlep kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kos. Urlep raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Urlep geeft de bal voor. Jenko rent richting de bal. Kosak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Plesec neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
kor-kris - NK Vostok 2:1

69e minuut.
Trobec probeert de bal aan de voet te houden. Jazbec rent richting de bal. Kvas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jazbec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kor-kris 47%, NK Vostok 53%.
kor-kris - NK Vostok 2:1