Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LPCcurry nk med
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Brezec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezec haalt uit met een fantastische trap. Pekošak probeert de bal met de borst te controleren. Lorbek rent richting de bal. Lorbek haalt uit met een fantastische trap. Resnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Becaj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrovatin met een snelle inworp. Strel is nu in balbezit. Strel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mlakar speelt de bal door. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler geeft een hoge lob. Bernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernik haalt uit met een fantastische trap. Boček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sadek met een snelle inworp. Rajh rent richting de bal. Rajh geeft een hoge lob. Videčnik is nu in balbezit. Videčnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LPCcurry - nk med 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LPCcurry 45%, nk med 55%.
LPCcurry - nk med 1:0

58e minuut.
Resnik trapt de bal weg. Burja kopt de bal weg. Becaj heeft problemen om de bal te vangen. Brezec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Potočnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hrovatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potočnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potočnik krijgt een gele kaart. Hrovatin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burja met een snel genomen vrije trap. Resnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LPCcurry 56%, nk med 44%.
LPCcurry - nk med 1:0