Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ivboan nova gorica
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


19e minuut.
Krese rent richting de bal. Pirc verovert de bal door een tackle van achteren. Pirc geeft een lange en hoge pass. Mlakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlakar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ivboan - nova gorica 1:0

21e minuut.
Petelinek met een sublieme pass. Perko is nu in balbezit. Tomažič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomažič krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Green onderschept slim de pass. Mlakar is nu in balbezit. Tomažič legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mlakar raakt geblesseerd tijdens het duel. Green kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ivboan 43%, nova gorica 57%.
ivboan - nova gorica 1:0

54e minuut.
Becaj rent richting de bal. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green passt de bal in één keer door. Mlakar is nu in balbezit. Mlakar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tomažič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič passt de bal zonder na te denken. Cvelfer is nu in balbezit. Krese is nu in balbezit. Krese schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Potočnik is nu in balbezit. Potočnik passt de bal in één keer door. Mlakar is nu in balbezit. Mlakar schiet op doel. Koritnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ivboan - nova gorica 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ivboan 43%, nova gorica 57%.
ivboan - nova gorica 2:0