Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jon Cizerl ivboan
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Paver met een sublieme pass. Daar is Glavnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glavnik passt de bal in één keer door. Oz is nu in balbezit. Oz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jon Cizerl - ivboan 1:0

7e minuut.
Sadek rent richting de bal. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green probeert naar een medespeler te passen. Mlakar rent richting de bal. Mlakar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jon Cizerl - ivboan 1:1

17e minuut.
Lah speelt de bal door. Oz is nu in balbezit. Logar rent richting de bal. Oz verovert de bal door een tackle van achteren. Oz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Green verovert de bal door een tackle van achteren. Sadek is nu in balbezit. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Mlakar is nu in balbezit. Mlakar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Logar geeft de bal voor. Mlakar kopt de bal weg. Green is nu in balbezit. Mlakar is nu in balbezit. Mlakar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Janžič probeert de bal aan de voet te houden. Mlakar rent richting de bal. Green rent richting de bal. Mlakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlakar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jon Cizerl 54%, ivboan 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jon Cizerl - ivboan 1:1

51e minuut.
Potočnik onderschept slim de pass. Potočnik passt de bal zonder na te denken. Daar is Mlakar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Perko is nu in balbezit. Brezec onderschept slim de pass. Urlep is nu in balbezit. Glavnik is nu in balbezit. Glavnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perko zal de hoekschop nemen. Potočnik krijgt zijn hoofd ertegen. Mlakar heeft problemen om de bal te vangen. Mlakar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mlakar verovert de bal door een tackle van achteren. Mlakar passt de bal in één keer door. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. Jerman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jon Cizerl - ivboan 1:2

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Voh de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perko zal de hoekschop nemen. Pirc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jon Cizerl 62%, ivboan 38%.
FC Jon Cizerl - ivboan 1:2