Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vedece zagorje nk med
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hribar speelt de bal door. Skrbiš is nu in balbezit. Skrbiš speelt de bal door. Hudobir rent richting de bal. Hudobir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
vedece zagorje - nk med 1:0

11e minuut.
Juhart passt de bal zonder na te denken. Hudobir is nu in balbezit. Trop is nu in balbezit. Hudobir verovert de bal door een tackle van achteren. Hudobir draait met de bal, schiet en ... Boček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Juhart probeert naar een medespeler te passen. Burja is nu in balbezit. Hudobir verovert de bal door een tackle van achteren. Hudobir schiet op doel. Boček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vedece zagorje - nk med 2:0

40e minuut.
Juhart verovert de bal door een tackle van achteren. Juhart met een sublieme pass. Hudobir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudobir schiet op doel. Boček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vedece zagorje - nk med 3:0

45e minuut.
Kocjančič met een harde bal richting middenveld. Trop kopt de bal weg. Brezec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel is nu in balbezit. Strel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vedece zagorje 39%, nk med 61%.
vedece zagorje - nk med 3:0

59e minuut.
Lutar met een snelle inworp. Juhart is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burja. Burja krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Trop rent richting de bal. Juhart is nu in balbezit. Hudobir rent richting de bal. Juhart rent richting de bal. Juhart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vedece zagorje 57%, nk med 43%.
vedece zagorje - nk med 3:0