Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mura1924 LPCcurry
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Daar is Bernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harl verovert de bal door een tackle van achteren. Harl probeert naar een medespeler te passen. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Karantic passt de bal met de wreef. Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček geeft de bal voor. Videčnik is nu in balbezit. Videčnik haalt uit met een fantastische trap. Lajnšček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Harl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Klančnik de bal. Ribarevič rent richting de bal. Rajh is nu in balbezit. Rajh draait met de bal, schiet en ... Lajnšček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mura1924 54%, LPCcurry 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mura1924 - LPCcurry 0:0

62e minuut.
Becaj geeft de bal voor. Inworp. Maze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Resnik trapt de bal weg. Golar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Katanec de bal onder controle te krijgen. Sitnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik draait met de bal, schiet en ... Resnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Katanec de bal onder controle te krijgen. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak met een sublieme pass. Sitnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mura1924 63%, LPCcurry 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mura1924 - LPCcurry 0:0