Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cool bro pro LPCcurry
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Rajh verovert de bal door een tackle van achteren. Rajh geeft een lange en hoge pass. Ribarevič rent richting de bal. Ribarevič draait met de bal, schiet en ... Primožič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cool bro pro - LPCcurry 0:1

5e minuut.
Hvalec rent richting de bal. Videčnik verovert de bal door een tackle van achteren. Videčnik probeert naar een medespeler te passen. Ribarevič rent richting de bal. Ribarevič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rajh rent richting de bal. Rajh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cool bro pro - LPCcurry 0:2

10e minuut.
Hvalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalec passt de bal zonder na te denken. Rajh probeert de bal met de borst te controleren. Ribarevič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarevič schiet op doel. Ribarevič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cool bro pro - LPCcurry 0:3

16e minuut.
Hvalec controleert de bal met de borst. Videčnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Videčnik geeft de bal voor. Ribarevič rent richting de bal. Ribarevič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bernik rent richting de bal. Kostanjevec verovert de bal door een tackle van achteren. Kostanjevec speelt de bal door. Ahac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rajh rent richting de bal. Logar probeert naar een medespeler te passen. Pirc rent richting de bal. Rajh verovert de bal door een tackle van achteren. Rajh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hvalec rent richting de bal. Hvalec met een sublieme pass. Klungelig pakt Pirc de bal. Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jazbec rent richting de bal. Jazbec geeft de bal voor. Ahac is nu in balbezit. Ahac draait met de bal, schiet en ... Pekošak probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cool bro pro 57%, LPCcurry 43%.
cool bro pro - LPCcurry 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cool bro pro 50%, LPCcurry 50%.
cool bro pro - LPCcurry 0:3