Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk med ivboan
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Brezec passt de bal zonder na te denken. Potočnik is nu in balbezit. Potočnik speelt de bal door. Mlakar is nu in balbezit. Mlakar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Logar speelt de bal door. Green rent richting de bal. Trop maakt een afschuwelijke overtreding. Trop is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metelko onderschept slim de pass. Mlakar verovert de bal door een tackle van achteren. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green haalt uit met een fantastische trap. Boček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlakar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metelko. Mlakar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mlakar kan niet meer verder spelen. Sitnik komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Boček trapt de bal weg. Lorbek heeft problemen om de bal te vangen. Pirc is nu in balbezit. Green rent richting de bal. Green schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk med - ivboan 0:1

29e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček speelt de bal door. Daar is Slak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Slak geeft een hoge lob. Inworp. Potočnik met een snelle inworp. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Potočnik rent richting de bal. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Strel met een snel genomen vrije trap. Brezec is nu in balbezit. Brezec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nk med - ivboan 1:1

38e minuut.
Sitnik rent richting de bal. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik verovert de bal door een tackle van achteren. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Logar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek speelt de bal door. Brezec rent richting de bal. Brezec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk med 64%, ivboan 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk med - ivboan 1:1

49e minuut.
Petelinek verovert de bal door een tackle van achteren. Petelinek met een sublieme pass. Sitnik rent richting de bal. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. Boček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Metelko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Potočnik met een snelle inworp. Green is nu in balbezit. Green geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Sitnik de bal. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik onderschept slim de pass. Sitnik draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

69e minuut.
Pirc speelt de bal door. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelko bereikt de bal nog maar net als eerste. Green onderschept slim de pass. Green schiet op doel. Boček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Petelinek heeft problemen om de bal te vangen. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Petelinek zijn tegenspeler op de grond. Petelinek krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Slak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potočnik met een snelle inworp. Green heeft problemen om de bal te vangen. Green geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk med 73%, ivboan 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk med - ivboan 1:1