Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vedece zagorje FC Jon Cizerl
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Urlep rent richting de bal. Juhart rent richting de bal. Juhart passt de bal zonder na te denken. Gregorčič is nu in balbezit. Gregorčič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vedece zagorje - FC Jon Cizerl 1:0

12e minuut.
Glavnik onderschept slim de pass. Glavnik speelt de bal door. Oz is nu in balbezit. Oz draait met de bal, schiet en ... Kocjančič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vedece zagorje - FC Jon Cizerl 1:1

41e minuut.
Juhart geeft de bal voor. Gregorčič is nu in balbezit. Urlep maakt een afschuwelijke overtreding. Urlep is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gregorčič moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gregorčič kan niet meer verder spelen. Dolenc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vedece zagorje 48%, FC Jon Cizerl 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vedece zagorje - FC Jon Cizerl 1:1

46e minuut.
Sadek passt de bal met de wreef. Brezec rent richting de bal. Dolenc verovert de bal door een tackle van achteren. Dolenc schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sadek rent richting de bal. Sadek geeft een hoge lob. Oz is nu in balbezit. Oz haalt uit met een fantastische trap. Kocjančič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vedece zagorje - FC Jon Cizerl 1:2

53e minuut.
Kocjančič probeert naar een medespeler te passen. Voh rent richting de bal. Dolenc maakt een afschuwelijke overtreding. Dolenc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Glavnik onderschept slim de pass. Glavnik schiet op doel. Kocjančič met een sublieme pass. Videčnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Videčnik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Glavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik passt de bal in één keer door. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz haalt uit met een fantastische trap. Kocjančič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vedece zagorje 55%, FC Jon Cizerl 45%.
vedece zagorje - FC Jon Cizerl 1:2