Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jon Cizerl vedece zagorje
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudobir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudobir probeert naar een medespeler te passen. Gregorčič rent richting de bal. Gregorčič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sadek onderschept slim de pass. Sadek speelt de bal door. Oz rent richting de bal. Oz schiet op doel. Kocjančič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jon Cizerl - vedece zagorje 1:0

30e minuut.
Glavnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavnik passt de bal met de wreef. Oz rent richting de bal. Oz draait met de bal, schiet en ... Golob probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Sadek verovert de bal door een tackle van achteren. Hudobir verovert de bal door een tackle van achteren. Skrbiš met een sublieme pass. Gregorčič is nu in balbezit. Gregorčič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jon Cizerl - vedece zagorje 1:1

39e minuut.
Gregorčič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urlep komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Burja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paver met een snelle inworp. Glavnik is nu in balbezit. Glavnik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hribar verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik rent richting de bal. Glavnik geeft de bal voor. Videčnik is nu in balbezit. Videčnik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jon Cizerl 45%, vedece zagorje 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jon Cizerl - vedece zagorje 1:1

55e minuut.
Hudobir onderschept slim de pass. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudobir verovert de bal door een tackle van achteren. Urlep is nu in balbezit. Urlep schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sadek is nu in balbezit. Vrabec verovert de bal door een tackle van achteren. Hudobir is nu in balbezit. Urlep rent richting de bal. Urlep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jon Cizerl - vedece zagorje 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jon Cizerl 53%, vedece zagorje 47%.
FC Jon Cizerl - vedece zagorje 1:2