Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jon Cizerl LPCcurry
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kek met een sublieme pass. Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh passt de bal zonder na te denken. Ribarevič heeft problemen om de bal te vangen. Ribarevič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jenko is nu in balbezit. Sadek rent richting de bal. Rajh begaat een overtreding. Rajh krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Potočnik geeft een hoge lob. Sadek is nu in balbezit. Sadek passt de bal met de wreef. Oz is nu in balbezit. Oz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brezec speelt de bal door. Oz is nu in balbezit. Pekošak is nu in balbezit. Oz rent richting de bal. Oz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Becaj de bal. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekošak begaat een overtreding. Oz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glavnik komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jenko geeft een lange en hoge pass. Kek kan de bal niet met de borst controleren. Glavnik rent richting de bal. Oz rent richting de bal. Oz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Resnik trapt de bal weg van het doel. Sadek controleert de bal met de borst. Bernik begaat een overtreding. Bernik krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Glavnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavnik passt de bal in één keer door. Katanec rent richting de bal. Oz onderschept slim de pass. Oz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jon Cizerl - LPCcurry 1:0

41e minuut.
Daar is Sadek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paver rent richting de bal. Paver passt de bal in één keer door. Ribarevič is nu in balbezit. Ribarevič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jon Cizerl 47%, LPCcurry 53%.
FC Jon Cizerl - LPCcurry 1:0

58e minuut.
Brezec probeert naar een medespeler te passen. Videčnik rent richting de bal. Potočnik is nu in balbezit. Videčnik verovert de bal door een tackle van achteren. Videčnik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Videčnik rent richting de bal. Glavnik rent richting de bal. Glavnik probeert naar een medespeler te passen. Oz rent richting de bal. Oz haalt uit met een fantastische trap. Resnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Videčnik zal de hoekschop nemen. Daar is Bernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz draait met de bal, schiet en ... Resnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jon Cizerl - LPCcurry 2:0

68e minuut.
Jerman trapt de bal weg. Glavnik kopt de bal weg. Becaj rent richting de bal. Oz verovert de bal door een tackle van achteren. Oz schiet op doel. Resnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bernik passt de bal met de wreef. Becaj heeft problemen om de bal te vangen. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz haalt uit met een fantastische trap. Resnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rajh heeft problemen om de bal te vangen. Glavnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernik. Glavnik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Glavnik kan niet meer verder spelen. Krepek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Potočnik heeft problemen om de bal te vangen. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek speelt de bal door. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jon Cizerl - LPCcurry 3:0

79e minuut.
Urlep speelt de bal door. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz met een sublieme pass. Krepek is nu in balbezit. Krepek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jon Cizerl - LPCcurry 4:0

83e minuut.
Sadek passt de bal in één keer door. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz probeert naar een medespeler te passen. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paver rent richting de bal. Paver met een sublieme pass. Pekošak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek rent richting de bal. Krepek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rajh met een sublieme pass. Krepek is nu in balbezit. Krepek met een sublieme pass. Oz is nu in balbezit. Oz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jon Cizerl 36%, LPCcurry 64%.
FC Jon Cizerl - LPCcurry 4:0