Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jon Cizerl nk med
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Metelko geeft de bal voor. Lorbek kan de bal niet met de borst controleren. Lorbek speelt de bal door. Brezec rent richting de bal. Brezec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jon Cizerl - nk med 0:1

39e minuut.
Glavnik met een sublieme pass. Mlakar rent richting de bal. Oz onderschept slim de pass. Oz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jon Cizerl - nk med 1:1

40e minuut.
Strel speelt de bal door. Slak rent richting de bal. Trop rent richting de bal. Oz verovert de bal door een tackle van achteren. Oz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jon Cizerl 57%, nk med 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jon Cizerl - nk med 1:1

52e minuut.
Strel probeert naar een medespeler te passen. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek geeft een hoge lob. Brezec rent richting de bal. Brezec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Slak heeft problemen om de bal te vangen. Trop rent richting de bal. Oz onderschept slim de pass. Glavnik rent richting de bal. Glavnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Trop rent richting de bal. Trop geeft de bal voor. Jenko kopt de bal weg. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Brezec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek verovert de bal door een tackle van achteren. Lorbek met een sublieme pass. Brezec rent richting de bal. Brezec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jerman trapt de bal weg van het doel. Glavnik met een sublieme pass. Metelko is nu in balbezit. Oz onderschept slim de pass. Oz schiet op doel. Boček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Burja rent richting de bal. Glavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik passt de bal in één keer door. Oz is nu in balbezit. Oz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jon Cizerl - nk med 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jon Cizerl 43%, nk med 57%.
FC Jon Cizerl - nk med 2:1