Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk med FC Jon Cizerl
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boček met een harde bal richting middenveld. Urlep kopt de bal weg. Oz kan de bal niet met de borst controleren. Oz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk med - FC Jon Cizerl 0:1

24e minuut.
Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek passt de bal met de wreef. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Metelko kopt de bal weg. Glavnik rent richting de bal. Oz is nu in balbezit. Oz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Burja is nu in balbezit. Glavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik passt de bal met de wreef. Oz rent richting de bal. Oz haalt uit met een fantastische trap. Boček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk med - FC Jon Cizerl 0:2

39e minuut.
Brezec is nu in balbezit. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezec is nu in balbezit. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Trop is nu in balbezit. Trop probeert naar een medespeler te passen. Brezec bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžič onderschept slim de pass. Janžič passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
nk med - FC Jon Cizerl 1:2

45e minuut.
Glavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik probeert naar een medespeler te passen. Oz rent richting de bal. Oz haalt uit met een fantastische trap. Mlakar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk med 56%, FC Jon Cizerl 44%.
nk med - FC Jon Cizerl 1:2

60e minuut.
Oz is nu in balbezit. Oz draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert de bal aan de voet te houden. Glavnik rent richting de bal. Glavnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Semler passt de bal zonder na te denken. Brezec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezec schiet op doel. Voh probeert de bal aan de voet te houden. Jerman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nk med - FC Jon Cizerl 2:2

68e minuut.
Brezec heeft problemen om de bal te vangen. Lorbek verovert de bal door een tackle van achteren. Lorbek met een sublieme pass. Brezec is nu in balbezit. Brezec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nk med - FC Jon Cizerl 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk med 54%, FC Jon Cizerl 46%.
nk med - FC Jon Cizerl 3:2