Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cool bro pro Mura1924
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Golar heeft problemen om de bal te vangen. Golar onderschept slim de pass. Ahac rent richting de bal. Ahac haalt uit met een fantastische trap. Lajnšček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cool bro pro - Mura1924 1:0

13e minuut.
Logar speelt de bal door. Green heeft problemen om de bal te vangen. Gregorčič onderschept slim de pass. Gregorčič passt de bal met de wreef. Ahac is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
cool bro pro - Mura1924 2:0

28e minuut.
Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec verovert de bal door een tackle van achteren. Ahac is nu in balbezit. Ahac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak passt de bal zonder na te denken. Primožič is nu in balbezit. Sitnik onderschept slim de pass. Sitnik haalt uit met een fantastische trap. Ribarevič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Karantic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Draksler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cool bro pro 49%, Mura1924 51%.
cool bro pro - Mura1924 2:0

51e minuut.
Hvalec geeft een hoge lob. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krajnik. Krajnik krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Hvalec geeft een lange en hoge pass. Daar is Ahac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draksler rent richting de bal. Ahac onderschept slim de pass. Ahac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lajnšček trapt de bal weg. Logar kopt de bal weg. Golar probeert de bal aan de voet te houden. Ahac rent richting de bal. Ahac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lajnšček trapt de bal weg van het doel. Harl kopt de bal weg. Ahac rent richting de bal. Ahac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cool bro pro 50%, Mura1924 50%.
cool bro pro - Mura1924 2:0