Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk horjul fcp partizan
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 13.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Lavrih is nu in balbezit. Lavrih geeft de bal voor. Daar is Tomšič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler is nu in balbezit. Adler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Golar verovert de bal door een tackle van achteren. Golar geeft een hoge lob. Rogan is nu in balbezit. Vitrih onderschept slim de pass. Vitrih haalt uit met een fantastische trap. Lajnšček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gregorčič geeft een hoge lob. Klungelig pakt Golar de bal. Vitrih rent richting de bal. Vitrih haalt uit met een fantastische trap. Lajnšček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nk horjul - fcp partizan 0:1

23e minuut.
Rogan is nu in balbezit. Rogan met een sublieme pass. Kmetec is nu in balbezit. Vitrih rent richting de bal. Vitrih haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tomšič passt de bal met de wreef. Daar is Cvelfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravnik probeert naar een medespeler te passen. Adler rent richting de bal. Adler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nk horjul - fcp partizan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk horjul 45%, fcp partizan 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk horjul - fcp partizan 1:1

60e minuut.
Gregorčič verovert de bal door een tackle van achteren. Korošec rent richting de bal. Gregorčič met een sublieme pass. Vitrih rent richting de bal. Vitrih haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Adler rent richting de bal. Ravnik rent richting de bal. Adler rent richting de bal. Ravnik is nu in balbezit. Ravnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk horjul 33%, fcp partizan 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk horjul - fcp partizan 1:1