Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Najob fc svenjasa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bezjak speelt de bal door. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalar verovert de bal door een tackle van achteren. Skalar haalt uit met een fantastische trap. Trpin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Ribarevič met de inworp. Bezjak rent richting de bal. Mernik is nu in balbezit. Mernik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sitnoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe met een sublieme pass. Bowie rent richting de bal. Bowie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Najob - fc svenjasa 0:1

24e minuut.
Boček probeert naar een medespeler te passen. Mernik rent richting de bal. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mernik onderschept slim de pass. Mernik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Najob - fc svenjasa 1:1

25e minuut.
Bowie passt de bal met de wreef. Kancler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mernik is nu in balbezit. Skalar is nu in balbezit. Skalar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Černe geeft de bal voor. Bowie rent richting de bal. Pivec is nu in balbezit. Erjavec rent richting de bal. Erjavec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Erjavec rent richting de bal. Erjavec geeft de bal voor. Veznik is nu in balbezit. Veznik passt de bal in één keer door. Bezjak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Veznik met de inworp. Pivec is nu in balbezit. Erjavec verovert de bal door een tackle van achteren. Erjavec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Najob 59%, fc svenjasa 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Najob - fc svenjasa 1:1

48e minuut.
Bezjak geeft de bal voor. Sitnoba is nu in balbezit. Černe maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Černe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

50e minuut.
Kancler heeft problemen om de bal te vangen. Kancler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rop de bal. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec draait met de bal, schiet en ... Paver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pivec is nu in balbezit. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec speelt de bal door. Bowie is nu in balbezit. Bowie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kancler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarevič verovert de bal door een tackle van achteren. Ribarevič probeert naar een medespeler te passen. Skalar is nu in balbezit. Skalar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kastelic rent richting de bal. Skalar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kastelic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kastelic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bowie de bal. Bowie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Najob - fc svenjasa 1:2

77e minuut.
Sitnoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnoba probeert naar een medespeler te passen. Pivec speelt de bal door. Skalar is nu in balbezit. Skalar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een lange en hoge pass. Boček kopt de bal weg. Skalar is nu in balbezit. Skalar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Najob 55%, fc svenjasa 45%.
FC Najob - fc svenjasa 1:2