Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Melje fc svenjasa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kastelic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trubar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar passt de bal zonder na te denken. Zajc controleert de bal met de borst. Zajc haalt uit met een fantastische trap. Trpin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Melje - fc svenjasa 1:0

23e minuut.
Erjavec met een sublieme pass. Bezjak rent richting de bal. Bezjak passt de bal met de wreef. Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Erjavec probeert de bal aan de voet te houden. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zajc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Melje 41%, fc svenjasa 59%.
NK Melje - fc svenjasa 1:0

47e minuut.
Ravbar heeft problemen om de bal te vangen. Bezjak is nu in balbezit. Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Zajc rent richting de bal. Zajc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lahovnik met een sublieme pass. Iskra rent richting de bal. Iskra passt de bal met de wreef. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bezjak kopt de bal weg. Jug geeft een lange en hoge pass. Daar is Černe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Melje - fc svenjasa 2:0

77e minuut.
Slak geeft een hoge lob. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar is nu in balbezit. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jug passt de bal zonder na te denken. Inworp. Bezjak met een snelle inworp. Veznik rent richting de bal. Veznik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Melje 48%, fc svenjasa 52%.
NK Melje - fc svenjasa 2:0