Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc svenjasa NK Melje
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bezjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veznik is nu in balbezit. Veznik passt de bal zonder na te denken. Bowie rent richting de bal. Bowie schiet op doel. Repnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Zajc rent richting de bal. Bezjak onderschept slim de pass. Bezjak met een sublieme pass. Bowie is nu in balbezit. Bowie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - NK Melje 1:0

14e minuut.
Lahovnik is nu in balbezit. Erjavec rent richting de bal. Erjavec met een sublieme pass. Bowie heeft problemen om de bal te vangen. Bowie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - NK Melje 2:0

21e minuut.
Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak verovert de bal door een tackle van achteren. Novak met een sublieme pass. Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar probeert naar een medespeler te passen. Skaper met een sublieme pass. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bowie onderschept slim de pass. Slak is nu in balbezit. Slak geeft een lange en hoge pass. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc svenjasa 44%, NK Melje 56%.
fc svenjasa - NK Melje 2:0

48e minuut.
Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec onderschept slim de pass. Erjavec passt de bal in één keer door. Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie haalt uit met een fantastische trap. Repnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Jug is nu in balbezit. Jug passt de bal met de wreef. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Kastelic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trpin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zajc rent richting de bal. Zajc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - NK Melje 2:1

61e minuut.
Skaper raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apnar komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Apnar is nu in balbezit. Zajc onderschept slim de pass. Zajc speelt de bal door. Ravbar heeft problemen om de bal te vangen. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kancler met de inworp. Klungelig pakt Apnar de bal. Apnar geeft de bal voor. Daar is Slak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowie is nu in balbezit. Repnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc svenjasa 41%, NK Melje 59%.
fc svenjasa - NK Melje 2:1