Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc svenjasa enedin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kroneker met een sublieme pass. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar passt de bal met de wreef. Daar is Hojnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hojnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Majcen rent richting de bal. Majcen geeft de bal voor. Erjavec kopt de bal weg. Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc svenjasa 48%, enedin 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc svenjasa - enedin 0:0

54e minuut.
Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar geeft de bal voor. Adrovic probeert de bal aan de voet te houden. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - enedin 0:1

59e minuut.
Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik verovert de bal door een tackle van achteren. Veznik probeert naar een medespeler te passen. Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie draait met de bal, schiet en ... Vrabl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc svenjasa - enedin 1:1

60e minuut.
Skaper geeft een lange en hoge pass. Knavs kopt de bal weg. Daar is Erjavec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowie is nu in balbezit. Bowie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - enedin 2:1

88e minuut.
Veznik rent richting de bal. Veznik geeft de bal voor. Bowie is nu in balbezit. Bowie schiet op doel. Vrabl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - enedin 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc svenjasa 46%, enedin 54%.
fc svenjasa - enedin 3:1