Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
taj s team nk levi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik geeft de bal voor. Hojnik kopt de bal weg. Cankar rent richting de bal. Cankar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Cvelfer probeert naar een medespeler te passen. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos passt de bal zonder na te denken. Mrak rent richting de bal. Mrak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kos rent richting de bal. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak verovert de bal door een tackle van achteren. Mrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
taj s team - nk levi 0:1

34e minuut.
Cvelfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvelfer probeert naar een medespeler te passen. Kos probeert naar een medespeler te passen. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Katanec probeert de bal aan de voet te houden. Lopata is nu in balbezit. Harl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harl krijgt een gele kaart. Lopata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
taj s team - nk levi 0:2

39e minuut.
Triglav geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pek met een snelle inworp. Kos is nu in balbezit. Kos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mrak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
taj s team - nk levi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taj s team 51%, nk levi 49%.
taj s team - nk levi 0:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pek met een snelle inworp. Kos is nu in balbezit. Kos haalt uit met een fantastische trap. Trpin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
taj s team - nk levi 0:4

65e minuut.
Sega passt de bal met de wreef. Cankar is nu in balbezit. Cankar passt de bal met de wreef. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Harl met de inworp. Klančnik is nu in balbezit. Klančnik met een sublieme pass. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lopata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cvelfer is nu in balbezit. Mrak rent richting de bal. Mrak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lahovnik niet meer kan verder spelen. Koren komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taj s team 55%, nk levi 45%.
taj s team - nk levi 0:4