Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk levi taj s team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Daar is Kos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvelfer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupnik. Kupnik krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kotnik heeft problemen om de bal te vangen. Kupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotnik. Kupnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kupnik wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cankar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cankar de bal. Mrak rent richting de bal. Mrak haalt uit met een fantastische trap. Triglav probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Cankar is nu in balbezit. Cankar geeft de bal voor. Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl verovert de bal door een tackle van achteren. Harl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak rent richting de bal. Mrak schiet op doel. Trpin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nk levi - taj s team 1:0

44e minuut.
Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zupan onderschept slim de pass. Kupnik begaat een overtreding. Kupnik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk levi 61%, taj s team 39%.
nk levi - taj s team 1:0

60e minuut.
Cankar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos onderschept slim de pass. Kos speelt de bal door. Mrak rent richting de bal. Mrak draait met de bal, schiet en ... Trpin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Lipuš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cankar de bal. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak schiet op doel. Trpin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk levi - taj s team 2:0

71e minuut.
Lopata met een snelle inworp. Cankar is nu in balbezit. Cankar geeft een lange en hoge pass. Klančnik rent richting de bal. Klančnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk levi 40%, taj s team 60%.
nk levi - taj s team 2:0