Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc svenjasa celje
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Repnik rent richting de bal. Černe onderschept slim de pass. Černe met een sublieme pass. Bowie rent richting de bal. Bowie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pivec heeft problemen om de bal te vangen. Pivec probeert naar een medespeler te passen. Repnik probeert naar een medespeler te passen. Veter bereikt de bal nog maar net als eerste. Veter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kastelic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Knavs is nu in balbezit. Knavs geeft de bal voor. Bezjak is nu in balbezit. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bezjak is nu in balbezit. Repnik verovert de bal door een tackle van achteren. Černe rent richting de bal. Repnik verovert de bal door een tackle van achteren. Repnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Veznik geeft de bal voor. Inworp. Knavs met een snelle inworp. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Repnik onderschept slim de pass. Repnik geeft de bal voor. Kastelic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veter is nu in balbezit. Veter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - celje 0:1

26e minuut.
Pivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec onderschept slim de pass. Erjavec met een sublieme pass. Bowie rent richting de bal. Bowie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vidmar verovert de bal door een tackle van achteren. Vidmar geeft een hoge lob. Adrovic heeft problemen om de bal te vangen. Veter bereikt de bal nog maar net als eerste. Veter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bowie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kosak de bal onder controle te krijgen. Erjavec rent richting de bal. Erjavec haalt uit met een fantastische trap. Lipuš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc svenjasa - celje 1:1

32e minuut.
Klungelig pakt Pivec de bal. Bezjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bezjak passt de bal in één keer door. Bowie is nu in balbezit. Bowie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vidmar geeft de bal voor. Inworp. Veznik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - celje 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc svenjasa 43%, celje 57%.
fc svenjasa - celje 2:1

48e minuut.
Kosak verovert de bal door een tackle van achteren. Kosak probeert naar een medespeler te passen. Veznik heeft problemen om de bal te vangen. Bowie is nu in balbezit. Bowie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - celje 3:1

53e minuut.
Novak is nu in balbezit. Bezjak speelt de bal door. Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie haalt uit met een fantastische trap. Sluga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - celje 4:1

55e minuut.
Repnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe onderschept slim de pass. Veter rent richting de bal. Repnik heeft problemen om de bal te vangen. Černe probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - celje 4:2

65e minuut.
Veznik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veznik met een snelle inworp. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Erjavec verovert de bal door een tackle van achteren. Erjavec passt de bal zonder na te denken. Bowie is nu in balbezit. Bowie draait met de bal, schiet en ... Veznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Vidmar de bal onder controle te krijgen. Černe probeert naar een medespeler te passen. Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc svenjasa - celje 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc svenjasa 43%, celje 57%.
fc svenjasa - celje 5:2