Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Melje nk levi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Perko probeert de bal aan de voet te houden. Lahovnik rent richting de bal. Perko verovert de bal door een tackle van achteren. Mrak rent richting de bal. Mrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Melje - nk levi 0:1

18e minuut.
Kotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnik probeert naar een medespeler te passen. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko is nu in balbezit. Perko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kocjančič niet meer kan verder spelen. Jager komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Iskra rent richting de bal. Iskra geeft een hoge lob. Lipar kopt de bal weg. Ravbar rent richting de bal. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Melje 39%, nk levi 61%.
NK Melje - nk levi 0:1

54e minuut.
Perko rent richting de bal. Perko speelt de bal door. Lahovnik heeft problemen om de bal te vangen. Perko rent richting de bal. Perko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mrak kopt de bal weg. Lahovnik is nu in balbezit. Perko maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Klungelig pakt Lahovnik de bal. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak rent richting de bal. Mrak verovert de bal door een tackle van achteren. Mrak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Melje - nk levi 0:2

71e minuut.
Lipar kopt de bal weg. Daar is Zajc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvelfer rent richting de bal. Zajc verovert de bal door een tackle van achteren. Zajc haalt uit met een fantastische trap. Lahovnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Lipar probeert de bal aan de voet te houden. Cvelfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvelfer passt de bal in één keer door. Mrak rent richting de bal. Mrak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Melje 50%, nk levi 50%.
NK Melje - nk levi 0:2