Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
taj s team fc svenjasa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Cankar is nu in balbezit. Bezjak rent richting de bal. Bezjak passt de bal met de wreef. Bowie rent richting de bal. Bowie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
taj s team - fc svenjasa 0:1

22e minuut.
Bezjak onderschept slim de pass. Cankar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankar passt de bal met de wreef. Lorbek is nu in balbezit. Lorbek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Černe passt de bal in één keer door. Erjavec rent richting de bal. Erjavec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bowie de bal. Bowie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
taj s team - fc svenjasa 0:2

35e minuut.
Cankar probeert naar een medespeler te passen. Knavs rent richting de bal. Knavs geeft een hoge lob. Lorbek rent richting de bal. Lorbek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankar onderschept slim de pass. Cankar passt de bal in één keer door. Kupnik is nu in balbezit. Kupnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taj s team 72%, fc svenjasa 28%.
taj s team - fc svenjasa 0:2

50e minuut.
Cankar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankar met een sublieme pass. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
taj s team - fc svenjasa 1:2

53e minuut.
Erjavec speelt de bal door. Bowie is nu in balbezit. Cankar is nu in balbezit. Bowie onderschept slim de pass. Bowie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bowie draait met de bal, schiet en ... Daar is Triglav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie is nu in balbezit. Bowie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
taj s team - fc svenjasa 1:3

72e minuut.
Kancler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Harl trapt de bal weg van het doel. Inworp. Veznik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek onderschept slim de pass. Lorbek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taj s team 63%, fc svenjasa 37%.
taj s team - fc svenjasa 1:3