Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk levi enedin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mrak onderschept slim de pass. Kroneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroneker passt de bal met de wreef. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nk levi - enedin 0:1

10e minuut.
Zupan is nu in balbezit. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper probeert naar een medespeler te passen. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk levi - enedin 0:2

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Cvelfer de bal onder controle te krijgen. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat rent richting de bal. Klobucar verovert de bal door een tackle van achteren. Klobucar haalt uit met een fantastische trap. Lahovnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Cvelfer probeert de bal aan de voet te houden. Klobucar met een sublieme pass. Horvat is nu in balbezit. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk levi 62%, enedin 38%.
nk levi - enedin 0:2

52e minuut.
Inworp. Skaper met de inworp. Zupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Horvat rent richting de bal. Horvat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adrovic met een snelle inworp. Klobucar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pek kopt de bal weg. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar passt de bal in één keer door. Hojnik rent richting de bal. Hojnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk levi 68%, enedin 32%.
nk levi - enedin 0:2