Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
taj s team enedin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Hojnik passt de bal met de wreef. Trpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trpin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trpin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trpin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hojnik is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
taj s team - enedin 0:1

11e minuut.
Cankar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik maakt een afschuwelijke overtreding. Cankar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cankar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
taj s team - enedin 1:1

14e minuut.
Perko speelt de bal door. Lorbek is nu in balbezit. Klungelig pakt Lutar de bal. Lorbek rent richting de bal. Lorbek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klobucar passt de bal zonder na te denken. Hojnik is nu in balbezit. Katanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik onderschept slim de pass. Hojnik haalt uit met een fantastische trap. Trpin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Hojnik rent richting de bal. Klobucar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cankar. Cankar krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zmagaj rent richting de bal. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper probeert naar een medespeler te passen. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Adrovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cankar is nu in balbezit. Klobucar begaat een overtreding. Klobucar krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Inworp. Adrovic met een snelle inworp. Cankar rent richting de bal. Klobucar verovert de bal door een tackle van achteren. Klobucar geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taj s team 59%, enedin 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
taj s team - enedin 1:1

49e minuut.
Klobucar passt de bal in één keer door. Hojnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katanec. Katanec krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cankar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klobucar is nu in balbezit. Cankar rent richting de bal. Klobucar verovert de bal door een tackle van achteren. Klobucar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klobucar speelt de bal door. Triglav is nu in balbezit. Triglav geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skaper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trpin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
taj s team - enedin 1:2

72e minuut.
Cankar speelt de bal door. Trpin rent richting de bal. Kupnik begaat een overtreding. Kupnik krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankar onderschept slim de pass. Hojnik onderschept slim de pass. Hojnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zmagaj met de inworp. Cankar rent richting de bal. Cankar speelt de bal door. Lorbek is nu in balbezit. Lorbek haalt uit met een fantastische trap. Vrabl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
taj s team - enedin 2:2

84e minuut.
Majcen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jelenko komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Adrovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klobucar rent richting de bal. Klobucar geeft de bal voor. Klungelig pakt Hojnik de bal. Hojnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taj s team 54%, enedin 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
taj s team - enedin 2:2