Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Najob big real
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobnar verovert de bal door een tackle van achteren. Triglav is nu in balbezit. Triglav haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sitnoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobnar verovert de bal door een tackle van achteren. Bobnar met een sublieme pass. Triglav is nu in balbezit. Triglav schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Najob 54%, big real 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Najob - big real 0:0

52e minuut.
Rop met de inworp. Sitnoba heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osterc. Osterc krijgt een gele kaart.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribarevič met een snelle inworp. Osterc is nu in balbezit. Mernik verovert de bal door een tackle van achteren. Mernik geeft de bal voor. Apnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gliha passt de bal in één keer door. Osterc is nu in balbezit. Sitnoba onderschept slim de pass. Mernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mernik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Triglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Triglav draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sitnoba de bal onder controle te krijgen. Mrak is nu in balbezit. Mrak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lavrih passt de bal met de wreef. Bobnar rent richting de bal. Bobnar met een sublieme pass. Triglav rent richting de bal. Triglav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rečnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobnar geeft een hoge lob. Mrak heeft problemen om de bal te vangen. Mrak geeft een lange en hoge pass. Paal! Paver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Rečnik neemt de hoekschop. Paver werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mrak is nu in balbezit. Mrak haalt uit met een fantastische trap. Daar is Triglav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Najob 60%, big real 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Najob - big real 0:0