Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Melje taj s team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jug de bal. Kupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kupnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klančnik passt de bal met de wreef. Lorbek is nu in balbezit. Kupnik is nu in balbezit. Kupnik haalt uit met een fantastische trap. Kocjančič probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Triglav geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klančnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupnik probeert de bal met de borst te controleren. Kupnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lahovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahovnik passt de bal met de wreef. Vodopivec met een sublieme pass. Ravbar rent richting de bal. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Melje - taj s team 1:0

43e minuut.
Cankar passt de bal met de wreef. Lorbek is nu in balbezit. Lahovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahovnik geeft een hoge lob. Lorbek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Melje 46%, taj s team 54%.
NK Melje - taj s team 1:0

56e minuut.
Ravbar is nu in balbezit. Novak rent richting de bal. Ravbar rent richting de bal. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. Trpin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Daar is Harl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iskra bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskra passt de bal zonder na te denken. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Vodopivec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lahovnik met een sublieme pass. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Melje 37%, taj s team 63%.
NK Melje - taj s team 1:0