Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk levi FC Najob
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


11e minuut.
Perko passt de bal zonder na te denken. Mrak is nu in balbezit. Krepek rent richting de bal. Mrak onderschept slim de pass. Mrak haalt uit met een fantastische trap. Paver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sega is nu in balbezit. Sega passt de bal zonder na te denken. Metelko probeert naar een medespeler te passen. Mrak rent richting de bal. Mrak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Perko is nu in balbezit. Perko passt de bal met de wreef. Sitnoba heeft problemen om de bal te vangen. Cvelfer rent richting de bal. Cvelfer draait met de bal, schiet en ... Paver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pivec met een sublieme pass. Pirc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Horvat de bal. Skalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk levi 58%, FC Najob 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk levi - FC Najob 0:0

58e minuut.
Cvelfer is nu in balbezit. Cvelfer passt de bal met de wreef. Kotnik rent richting de bal. Mernik rent richting de bal. Mernik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pivec rent richting de bal. Cvelfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivec begaat een overtreding. Pivec krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Paver probeert naar een medespeler te passen. Boček probeert de bal met de borst te controleren. Boček met een sublieme pass. Skalar rent richting de bal. Skalar draait met de bal, schiet en ... Lahovnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Hojnik geeft een hoge lob. Inworp. Boček met de inworp. Mernik rent richting de bal. Mernik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk levi 43%, FC Najob 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk levi - FC Najob 0:0