Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCA 1899 NK Gama
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler onderschept slim de pass. Adler probeert naar een medespeler te passen. Trubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCA 1899 - NK Gama 1:0

10e minuut.
Zupan is nu in balbezit. Skalar onderschept slim de pass. Skalar met een sublieme pass. Klančnik rent richting de bal. Klančnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veznik is nu in balbezit. Veznik draait met de bal, schiet en ... Krepek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARCA 1899 - NK Gama 1:1

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Veznik de bal onder controle te krijgen. Klančnik rent richting de bal. Adrovic rent richting de bal. Klančnik verovert de bal door een tackle van achteren. Klančnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Adler de bal. Adrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik rent richting de bal. Klančnik schiet op doel. Krepek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCA 1899 - NK Gama 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCA 1899 55%, NK Gama 45%.
FC BARCA 1899 - NK Gama 1:2

50e minuut.
Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubar rent richting de bal. Vidmar is nu in balbezit. Javornik onderschept slim de pass. Javornik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vidmar geeft een lange en hoge pass. Skalar is nu in balbezit. Skalar met een sublieme pass. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Erjavec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Javornik rent richting de bal. Javornik speelt de bal door. Trubar is nu in balbezit. Trubar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARCA 1899 - NK Gama 2:2

71e minuut.
Erjavec is nu in balbezit. Adrovic onderschept slim de pass. Adrovic passt de bal met de wreef. Javornik is nu in balbezit. Javornik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCA 1899 - NK Gama 3:2

90e minuut.
Adrovic onderschept slim de pass. Klančnik rent richting de bal. Adrovic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klančnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Erjavec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCA 1899 54%, NK Gama 46%.
FC BARCA 1899 - NK Gama 3:2