Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Triglav-Naklo crnuce
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Boček probeert de bal aan de voet te houden. Lajnšček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boček met een snel genomen vrije trap. Kosak springt en kopt de bal. Daar is Polanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Trobec bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs rent richting de bal. Kastelic is nu in balbezit. Knavs verovert de bal door een tackle van achteren. Knavs schiet op doel. Vidmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polanec. Kosak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Žagar met een snel genomen vrije trap. Boček rent richting de bal. Boček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Boček is nu in balbezit. Kastelic is nu in balbezit. Boček maakt een afschuwelijke overtreding. Boček krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Trobec speelt de bal door. Pirc is nu in balbezit. Pirc probeert naar een medespeler te passen. Rozman rent richting de bal. Rozman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triglav-Naklo 59%, crnuce 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Triglav-Naklo - crnuce 0:0

59e minuut.
Boček probeert naar een medespeler te passen. Glavnik rent richting de bal. Polanec speelt de bal door. Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kastelic met een sublieme pass. Daar is Polanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosak rent richting de bal. Kosak schiet op doel. Vidmar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Triglav-Naklo - crnuce 0:1

77e minuut.
Kozlar met een sublieme pass. Krajnik verovert de bal door een tackle van achteren. Trobec rent richting de bal. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Triglav-Naklo - crnuce 1:1

79e minuut.
Vrabec passt de bal met de wreef. Knavs is nu in balbezit. Knavs passt de bal in één keer door. Kosak rent richting de bal. Kosak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Boček onderschept slim de pass. Knavs met een sublieme pass. Polanec rent richting de bal. Kosak verovert de bal door een tackle van achteren. Kosak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triglav-Naklo 58%, crnuce 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Triglav-Naklo - crnuce 1:1