Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marinko galič STOPIČE007
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Bezjak is nu in balbezit. Prestar is nu in balbezit. Prestar geeft de bal voor. Mernik kopt de bal weg. Prestar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Adler is nu in balbezit. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar passt de bal in één keer door. Bezjak rent richting de bal. Bezjak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klančnik rent richting de bal. Juhart verovert de bal door een tackle van achteren. Juhart passt de bal met de wreef. Krajnik is nu in balbezit. Krajnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lutar speelt de bal door. Sever probeert naar een medespeler te passen. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak onderschept slim de pass. Bezjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc geeft de bal voor. Lutar kopt de bal weg. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marinko galič 75%, STOPIČE007 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marinko galič - STOPIČE007 0:0

49e minuut.
Bizjak geeft een hoge lob. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Brezec moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brezec schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Černe probeert naar een medespeler te passen. Rus probeert naar een medespeler te passen. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marinko galič - STOPIČE007 1:0

69e minuut.
Juhart met een sublieme pass. Ribarevič geeft een lange en hoge pass. Lutar speelt de bal door. Bezjak rent richting de bal. Bezjak draait met de bal, schiet en ... Žlehtič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klančnik de bal. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lutar is nu in balbezit. Bezjak is nu in balbezit. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak rent richting de bal. Bezjak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez is nu in balbezit. Krajnik met een sublieme pass. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marinko galič 56%, STOPIČE007 44%.
marinko galič - STOPIČE007 1:0