Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
david vukovic Šoštanj
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Klemenc controleert de bal met de borst. Kmetec onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Žlehtič neemt de hoekschop. Kampl springt en kopt de bal. Trubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik geeft de bal voor. Ravnik kopt de bal weg. Bogataj speelt de bal door. Klungelig pakt Adrovic de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Golar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec passt de bal met de wreef. Daar is Trop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trop schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david vukovic 41%, Šoštanj 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
david vukovic - Šoštanj 0:0

49e minuut.
Kmetec speelt de bal door. Golar is nu in balbezit. Kampl verovert de bal door een tackle van achteren. Hrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrast haalt uit met een fantastische trap. Trubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klemenc met de inworp. Triglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrast onderschept slim de pass. Hrast geeft een lange en hoge pass. Zorko heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
david vukovic - Šoštanj 0:1

68e minuut.
Brglez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rupnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erjavec rent richting de bal. Erjavec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Erjavec rent richting de bal. Trop bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec rent richting de bal. Trop is nu in balbezit. Trop haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Hrast rent richting de bal. Golar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrast verovert de bal door een tackle van achteren. Hrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
david vukovic - Šoštanj 0:2

76e minuut.
Daar is Kotnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotnik passt de bal zonder na te denken. Kmetec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetec geeft de bal voor. Iskra speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david vukovic 47%, Šoštanj 53%.
david vukovic - Šoštanj 0:2