Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Gama Triglav-Naklo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Trobec verovert de bal door een tackle van achteren. Lipuš is nu in balbezit. Jenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lipuš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lipuš zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Repnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Vidmar passt de bal zonder na te denken. Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček passt de bal zonder na te denken. Veznik is nu in balbezit. Veznik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Erjavec verovert de bal door een tackle van achteren. Erjavec passt de bal in één keer door. Veznik rent richting de bal. Veznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Gama - Triglav-Naklo 1:0

41e minuut.
Klungelig pakt Klančnik de bal. Trobec met een sublieme pass. Inworp. Skalar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trobec verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Skalar is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sitnik met een snelle inworp. Pirc rent richting de bal. Pirc geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Gama 48%, Triglav-Naklo 52%.
NK Gama - Triglav-Naklo 1:0

58e minuut.
Rozman kopt de bal weg. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie begaat een overtreding. Lipuš moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lipuš kan niet meer verder spelen. Kranjec komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec passt de bal met de wreef. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman verovert de bal door een tackle van achteren. Rozman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Erjavec rent richting de bal. Kranjec verovert de bal door een tackle van achteren. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Trobec met een sublieme pass. Rozman is nu in balbezit. Kranjec rent richting de bal. Kranjec schiet op doel. Repnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Gama - Triglav-Naklo 1:1

78e minuut.
Hribar met een harde bal richting middenveld. Jenko is nu in balbezit. Trobec speelt de bal door. Pirc is nu in balbezit. Pirc geeft een hoge lob. Repnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lajnšček kopt de bal weg. Lečnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lečnik geeft een lange en hoge pass. Skalar rent richting de bal. Skalar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kastelic is nu in balbezit. Kastelic geeft de bal voor. Jenko kopt de bal weg. Veznik probeert de bal met de borst te controleren. Veznik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Gama 61%, Triglav-Naklo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Gama - Triglav-Naklo 1:1