Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STOPIČE007 Šoštanj
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Trubar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nemec komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Daar is Klemenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemenc geeft een lange en hoge pass. Nemec heeft problemen om de bal te vangen. Hrast rent richting de bal. Hrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STOPIČE007 - Šoštanj 0:1

10e minuut.
Lahovnik trapt de bal weg. Bogataj kopt de bal weg. Hrast rent richting de bal. Hrast schiet op doel. Kosovel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STOPIČE007 - Šoštanj 0:2

33e minuut.
Ribarevič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarevič met een sublieme pass. Lutar is nu in balbezit. Lutar schiet op doel. Lahovnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STOPIČE007 - Šoštanj 1:2

40e minuut.
Mernik is nu in balbezit. Kampl verovert de bal door een tackle van achteren. Ribarevič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STOPIČE007 58%, Šoštanj 42%.
STOPIČE007 - Šoštanj 1:2

47e minuut.
Ribarevič geeft een lange en hoge pass. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc probeert naar een medespeler te passen. Bernik rent richting de bal. Bernik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STOPIČE007 - Šoštanj 2:2

64e minuut.
Kampl is nu in balbezit. Repnik is nu in balbezit. Kampl onderschept slim de pass. Hrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lahovnik speelt de bal door. Daar is Mernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrast speelt de bal door. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ribarevič passt de bal met de wreef. Lutar rent richting de bal. Lutar passt de bal in één keer door. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Iskra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Iskra kopt de bal weg. Kotnik probeert de bal aan de voet te houden. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak draait met de bal, schiet en ... Lahovnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STOPIČE007 38%, Šoštanj 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STOPIČE007 - Šoštanj 2:2