Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Gama crnuce
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Zupanc rent richting de bal. Žagar verovert de bal door een tackle van achteren. Žagar met een sublieme pass. Klungelig pakt Knavs de bal. Knavs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zupanc is nu in balbezit. Kosak onderschept slim de pass. Vidmar is nu in balbezit. Kosak verovert de bal door een tackle van achteren. Kosak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Žagar de bal. Lipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klančnik krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Knavs verovert de bal door een tackle van achteren. Knavs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bowie de bal. Kosak rent richting de bal. Kosak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jenko probeert naar een medespeler te passen. Zupanc is nu in balbezit. Knavs verovert de bal door een tackle van achteren. Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Veznik rent richting de bal. Klančnik is nu in balbezit. Veznik rent richting de bal. Klančnik rent richting de bal. Klančnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Repnik niet meer kan verder spelen. Skrbiš komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kosak onderschept slim de pass. Kosak schiet op doel. Bowie probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boček zal de hoekschop nemen. Skrbiš bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Gama 67%, crnuce 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Gama - crnuce 0:0

58e minuut.
Bowie passt de bal met de wreef. Žagar rent richting de bal. Klančnik begaat een overtreding. Klančnik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Žagar geeft de bal voor. Zupanc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zorko rent richting de bal. Veznik onderschept slim de pass. Veznik schiet op doel. Bukovnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Gama 50%, crnuce 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Gama - crnuce 0:0