Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crnuce NK Gama
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Boček verovert de bal door een tackle van achteren. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko passt de bal zonder na te denken. Furman rent richting de bal. Furman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Erjavec speelt de bal door. Klančnik rent richting de bal. Žagar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žagar krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bowie geeft een hoge lob. Klančnik kopt de bal weg. Daar is Žagar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veznik onderschept slim de pass. Veznik haalt uit met een fantastische trap. Bukovnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Žagar met een snelle inworp. Vrabec probeert naar een medespeler te passen. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Knavs rent richting de bal. Knavs haalt uit met een fantastische trap. Repnik bokst de bal weg.

44e minuut.
Doeltrap. Bowie trapt de bal weg. Skalar kopt de bal weg. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bukovnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crnuce 40%, NK Gama 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
crnuce - NK Gama 0:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bukovnik met een harde bal richting middenveld. Knavs speelt de bal door. Furman is nu in balbezit. Furman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabec schiet op doel. Klungelig pakt Furman de bal. Žagar is nu in balbezit. Žagar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Erjavec rent richting de bal. Knavs verovert de bal door een tackle van achteren. Knavs passt de bal zonder na te denken. Daar is Furman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crnuce 34%, NK Gama 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
crnuce - NK Gama 0:0