Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
david vukovic STOPIČE007
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


24e minuut.
Lutar probeert naar een medespeler te passen. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarevič is nu in balbezit. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bernik verovert de bal door een tackle van achteren. Bernik speelt de bal door. Bekar is nu in balbezit. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
david vukovic - STOPIČE007 0:1

45e minuut.
Mernik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klemenc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david vukovic 35%, STOPIČE007 65%.
david vukovic - STOPIČE007 0:1

65e minuut.
Trop bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezec onderschept slim de pass. Trop verovert de bal door een tackle van achteren. Trop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
david vukovic - STOPIČE007 1:1

71e minuut.
Ribarevič geeft een lange en hoge pass. Zorko kopt de bal weg. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar rent richting de bal. Lutar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trubar probeert naar een medespeler te passen. Mernik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribarevič. Ribarevič krijgt een gele kaart. Repnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ravnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Brezec ... Strafschop! Brezec krijgt een gele kaart. Ravnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Erjavec legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david vukovic 45%, STOPIČE007 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
david vukovic - STOPIČE007 1:1