Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marinko galič Šoštanj
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Hrast onderschept slim de pass. Hrast passt de bal met de wreef. Kampl rent richting de bal. Kampl haalt uit met een fantastische trap. Sever heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lešnik rent richting de bal. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešnik met een sublieme pass. Krajnik is nu in balbezit. Krajnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rus geeft een hoge lob. Žlehtič bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Černe. Černe krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Adler rent richting de bal. Adler passt de bal zonder na te denken. Černe is nu in balbezit. Hrast verovert de bal door een tackle van achteren. Hrast schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
marinko galič - Šoštanj 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marinko galič 39%, Šoštanj 61%.
marinko galič - Šoštanj 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Iskra de bal. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus met een sublieme pass. Lešnik rent richting de bal. Lešnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Triglav geeft een lange en hoge pass. Inworp. Juhart met een snelle inworp. Lešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marinko galič 34%, Šoštanj 66%.
marinko galič - Šoštanj 0:1