Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Gama STOPIČE007
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ribarevič is nu in balbezit. Skalar verovert de bal door een tackle van achteren. Skalar passt de bal met de wreef. Veznik is nu in balbezit. Veznik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Erjavec is nu in balbezit. Lutar onderschept slim de pass. Lutar probeert naar een medespeler te passen. Bezjak rent richting de bal. Bezjak haalt uit met een fantastische trap. Repnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vitranc neemt de hoekschop. Ribarevič kopt de bal weg. Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bernik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Repnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Klungelig pakt Lutar de bal. Jenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jenko passt de bal met de wreef. Veznik is nu in balbezit. Veznik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bernik rent richting de bal. Bernik passt de bal met de wreef. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Gama - STOPIČE007 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Gama 48%, STOPIČE007 52%.
NK Gama - STOPIČE007 0:1

51e minuut.
Skalar is nu in balbezit. Skalar geeft een hoge lob. Daar is Mernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klančnik rent richting de bal. Klančnik draait met de bal, schiet en ... Kosovel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Novak rent richting de bal. Lutar onderschept slim de pass. Lutar met een sublieme pass. Vitranc rent richting de bal. Vitranc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ribarevič is nu in balbezit. Jenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jenko passt de bal zonder na te denken. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Gama 58%, STOPIČE007 42%.
NK Gama - STOPIČE007 0:1