Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crnuce Šoštanj
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Kotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs onderschept slim de pass. Knavs passt de bal in één keer door. Kosak is nu in balbezit. Kosak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
crnuce - Šoštanj 1:0

17e minuut.
Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs onderschept slim de pass. Knavs met een sublieme pass. Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zorko is nu in balbezit. Hrast is nu in balbezit. Hrast probeert naar een medespeler te passen. Kampl rent richting de bal. Kampl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kotnik met een sublieme pass. Hrast rent richting de bal. Hrast probeert naar een medespeler te passen. Kampl rent richting de bal. Kampl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kotnik passt de bal met de wreef. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan geeft een hoge lob. Kosak is nu in balbezit. Kosak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlehtič begaat een overtreding. Zorko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žagar met een snel genomen vrije trap. Kosak heeft problemen om de bal te vangen. Kosak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lahovnik trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrabec met een snelle inworp. Knavs rent richting de bal. Knavs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Žagar controleert de bal met de borst. Žagar met een sublieme pass. Knavs met een sublieme pass. Kosak is nu in balbezit. Kosak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
crnuce - Šoštanj 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crnuce 43%, Šoštanj 57%.
crnuce - Šoštanj 2:0

61e minuut.
Furlan heeft problemen om de bal te vangen. Žagar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kampl. Kampl krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Vrabec kan de bal niet met de borst controleren. Vrabec geeft de bal voor. Klungelig pakt Bogataj de bal. Burja is nu in balbezit. Burja geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Doeltrap. Triglav trapt de bal weg. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl schiet op doel. Bukovnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
crnuce - Šoštanj 2:1

88e minuut.
Krajnik verovert de bal door een tackle van achteren. Hrast rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krajnik. Krajnik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crnuce 45%, Šoštanj 55%.
crnuce - Šoštanj 2:1