Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STOPIČE007 Triglav-Naklo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


17e minuut.
Vitranc is nu in balbezit. Vitranc met een sublieme pass. Lutar rent richting de bal. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lipuš de bal. Lutar onderschept slim de pass. Lutar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarevič onderschept slim de pass. Ribarevič probeert naar een medespeler te passen. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lipuš heeft problemen om de bal te vangen. Lipuš passt de bal zonder na te denken. Rozman rent richting de bal. Rozman draait met de bal, schiet en ... Kosovel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ribarevič speelt de bal door. Lutar rent richting de bal. Lutar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bezjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezjak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STOPIČE007 44%, Triglav-Naklo 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STOPIČE007 - Triglav-Naklo 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Trobec de bal. Lutar rent richting de bal. Trobec rent richting de bal. Lutar onderschept slim de pass. Lutar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STOPIČE007 - Triglav-Naklo 1:0

61e minuut.
Trobec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gregorčič komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lajnšček onderschept slim de pass. Lajnšček geeft de bal voor. Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš draait met de bal, schiet en ... Kosovel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bernik draait met de bal, schiet en ... Glavnik is nu in balbezit. Glavnik geeft een hoge lob. Vitranc is nu in balbezit. Vitranc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sitnik geeft de bal voor. Inworp. Vitranc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lutar is nu in balbezit. Lutar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vidmar trapt de bal weg. Inworp. Vitranc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STOPIČE007 - Triglav-Naklo 2:0

87e minuut.
Ribarevič controleert de bal met de borst. Kastelic is nu in balbezit. Ribarevič begaat een overtreding. Ribarevič krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STOPIČE007 36%, Triglav-Naklo 64%.
STOPIČE007 - Triglav-Naklo 2:0