Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marinko galič Triglav-Naklo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Kvac passt de bal zonder na te denken. Trobec speelt de bal door. Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bizjak probeert naar een medespeler te passen. Rus rent richting de bal. Rus met een sublieme pass. Knez rent richting de bal. Knez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sever rent richting de bal. Adler kan de bal niet met de borst controleren. Pirc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirc speelt de bal door. Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
marinko galič - Triglav-Naklo 0:1

18e minuut.
Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marinko galič - Triglav-Naklo 1:1

29e minuut.
Lipuš probeert de bal aan de voet te houden. Rus rent richting de bal. Rus probeert naar een medespeler te passen. Krajnik is nu in balbezit. Krajnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is Kvac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knez is nu in balbezit. Krajnik is nu in balbezit. Knez is nu in balbezit. Knez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marinko galič - Triglav-Naklo 2:1

40e minuut.
Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipuš onderschept slim de pass. Lipuš passt de bal met de wreef. Pirc rent richting de bal. Pirc geeft een lange en hoge pass. Žlehtič bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Žlehtič met een harde bal richting middenveld. Trobec rent richting de bal. Krajnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marinko galič - Triglav-Naklo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marinko galič 59%, Triglav-Naklo 41%.
marinko galič - Triglav-Naklo 3:1

56e minuut.
Knez speelt de bal door. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic verovert de bal door een tackle van achteren. Knez verovert de bal door een tackle van achteren. Knez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac onderschept slim de pass. Kvac speelt de bal door. Krajnik rent richting de bal. Krajnik schiet op doel. Vidmar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Trobec controleert de bal met de borst. Knez rent richting de bal. Trobec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trobec krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kvac geeft een lange en hoge pass. Glavnik rent richting de bal. Krajnik onderschept slim de pass. Krajnik haalt uit met een fantastische trap. Vidmar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marinko galič - Triglav-Naklo 4:1

75e minuut.
Knez passt de bal zonder na te denken. Trobec is nu in balbezit. Met opzet legt Černe zijn tegenspeler op de grond. Trobec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trobec kan niet meer verder spelen. Gregorčič komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Žlehtič met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gregorčič de bal. Hojnik speelt de bal door. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marinko galič 31%, Triglav-Naklo 69%.
marinko galič - Triglav-Naklo 4:1