Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Gama david vukovic
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jenko rent richting de bal. Ravnik onderschept slim de pass. Trop bereikt de bal nog maar net als eerste. Trop haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bowie de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bowie kopt de bal weg. Novak is nu in balbezit. Erjavec rent richting de bal. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Furman met een sublieme pass. Veznik probeert de bal met de borst te controleren. Kmetec bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik verovert de bal door een tackle van achteren. Veznik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Furman probeert naar een medespeler te passen. Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik onderschept slim de pass. Veznik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Novak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rupnik met een snelle inworp. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vidmar met een sublieme pass. Kmetec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalar probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Gama - david vukovic 1:0

32e minuut.
Erjavec heeft problemen om de bal te vangen. Golar bereikt de bal nog maar net als eerste. Golar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trop de bal. Trop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Gama - david vukovic 1:1

35e minuut.
Vidmar verovert de bal door een tackle van achteren. Furman rent richting de bal. Furman passt de bal in één keer door. Veznik is nu in balbezit. Veznik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lečnik is nu in balbezit. Lečnik haalt uit met een fantastische trap. Trubar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vidmar speelt de bal door. Veznik rent richting de bal. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik verovert de bal door een tackle van achteren. Veznik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Gama - david vukovic 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Gama 54%, david vukovic 46%.
NK Gama - david vukovic 2:1

47e minuut.
Veznik verovert de bal door een tackle van achteren. Furman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golar. Golar krijgt een gele kaart. Furman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Furman kan niet meer verder spelen. Kancler komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ravnik kopt de bal weg. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec speelt de bal door. Trop rent richting de bal. Trop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lečnik speelt de bal door. Kancler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancler passt de bal zonder na te denken. Veznik heeft problemen om de bal te vangen. Veznik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Veznik de bal. Lečnik rent richting de bal. Knez verovert de bal door een tackle van achteren. Kancler onderschept slim de pass. Kancler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Trubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Knez geeft een hoge lob. Trop is nu in balbezit. Trop passt de bal zonder na te denken. Veznik heeft problemen om de bal te vangen. Veznik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vidmar geeft een lange en hoge pass. Zorko is nu in balbezit. Veznik verovert de bal door een tackle van achteren. Veznik schiet op doel. Trubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Gama - david vukovic 3:1

88e minuut.
Veznik rent richting de bal. Veznik passt de bal met de wreef. Daar is Breznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Erjavec rent richting de bal. Erjavec passt de bal zonder na te denken. Bowie is nu in balbezit. Trop onderschept slim de pass. Trop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Gama - david vukovic 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Gama 33%, david vukovic 67%.
NK Gama - david vukovic 3:2