Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
david vukovic NK Gama
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Lečnik onderschept slim de pass. Lečnik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skalar de bal. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec probeert naar een medespeler te passen. Veznik is nu in balbezit. Veznik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Zorko geeft een hoge lob. Erjavec kopt de bal weg. Knez probeert de bal aan de voet te houden. Veznik rent richting de bal. Veznik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Trubar trapt de bal weg. Erjavec heeft problemen om de bal te vangen. Vidmar is nu in balbezit. Erjavec verovert de bal door een tackle van achteren. Erjavec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bekar kopt de bal weg. Klungelig pakt Trop de bal. Bowie rent richting de bal. Trop onderschept slim de pass. Trop haalt uit met een fantastische trap. Repnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Erjavec is nu in balbezit. Erjavec passt de bal met de wreef. Knez is nu in balbezit. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klančnik geeft de bal voor. Knez heeft problemen om de bal te vangen. Veznik is nu in balbezit. Veznik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zorko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
david vukovic - NK Gama 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david vukovic 55%, NK Gama 45%.
david vukovic - NK Gama 0:1

49e minuut.
Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalar verovert de bal door een tackle van achteren. Skalar passt de bal zonder na te denken. Veznik is nu in balbezit. Veznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
david vukovic - NK Gama 0:2

54e minuut.
Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec is nu in balbezit. Breznik met een sublieme pass. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
david vukovic - NK Gama 0:3

58e minuut.
Klančnik kopt de bal weg. Knez rent richting de bal. Lečnik rent richting de bal. Veznik is nu in balbezit. Veznik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Novak kopt de bal weg. Erjavec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trop. Trop krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Veznik is nu in balbezit. Breznik onderschept slim de pass. Klančnik onderschept slim de pass. Klančnik haalt uit met een fantastische trap. Zorko heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

83e minuut.
Rupnik probeert naar een medespeler te passen. Lečnik rent richting de bal. Lečnik probeert naar een medespeler te passen. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Breznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik verovert de bal door een tackle van achteren. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik draait met de bal, schiet en ... Trubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
david vukovic - NK Gama 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: david vukovic 61%, NK Gama 39%.
david vukovic - NK Gama 0:4